Teambuilding

 

Teambuilding is het uitvoeren van gerichte interventies met als doel het functioneren van de groep te verbeteren. Het gaat dan om de wijze waarop taken uitgevoerd worden en het verbeteren van 1.interpersoonlijke en 2.’problem-solving’ vaardigheden.

De activiteiten bij teambuilding hebben de vorm van oefeningen, rollenspelen of groepsgesprekken.

Teambuilding is dus meer dan het “doen van spelletjes”. Het is een systematisch proces voor het ontwikkelen van groepen tot (h)echte teams. De groepsdynamica levert de bouwstenen voor dit teambuildingsproces.

Met een team van zowel interne als externe opgeleide teambuilding instructeurs zijn wij de specialist op het gebied van teambuilding. In overleg met u of uw organisatie gaan wij opzoek naar activiteiten die bij u als organisatie of bedrijf passen. Teambuilding is niet alleen het bouwen of vormen van een team, een teambuilding bij Sportnedwork is een dag op een gezellige manier met elkaar onderweg zijn!

Algemene informatie 

Min pers.                5 personen

Tijdsduur                1,5 a 2 uur (eventueel uit te breiden)

Kosten                    €15,- p.p.

Bij te boeken pakketten zijn

Koffie & vla              v.a. €5,- p.p.

Div Lunch                v.a. €8,50 p.p.

Buffet                       v.a. €18,50 p.p.

Verder zijn er nog tal van mogelijkheden om uw horeca te upgraden.

Locaties

Tevens beschikken wij op onze locaties over luxe vergaderfaciliteiten zowel indoor en op een ludieke wijze zelfs outdoor.

Wij bieden een geschikte locatie aan of maken gebruik van uw terrein. Alles kan, uiteraard binnen de veiligheidsnorm waarvoor Sportnedwork is gecertificeerd!

Voor meer informatie of reserveringen klik hier.